Aquest joc va ser ideat per la secció holandesa d¨Ammistia Internacional. Ha estat traduïit i t¡redissenyat pel grup d ´Ëducadors d´A I -C. ó

Un día buscant i rebuscant material per els meus treballs amb xiquets vaig trobar aquesta página d´Ammmistía Internacional i va ser tot un " amor a primera vista" , dons el poder treballar els drets dels infants desde un punt de vista lùdic es va convertir en algo divertit i satisfactori. gràcies A I.


 En primer lloc vaig recopilar el material . les fitxes dels deu  articles, el joc i els dos taulells amb les seues normes,que evidenment es poden  modificar o  ajustar-les  a les edats dels infants.

FITXES
 

 


JOC
 


 REGLES
 


 TAULELL

a continuació vam començar l´activitat : de primer i de un en un  les xiquetes van llegir un llibre
"los derechos y deberes de los niños" de Mercè Arànega  y redacción de Josep Francesc Delgado . (edebé) llegient un dret i un deure.a continuació en un full dibuixabent un dret i escrivien la frase corresponent per a afegir-los a un mural que després col.locaríem a  la pared.
amb les fitxestraballem per a fer un joc del memorión gegant .que es fa desmontant una caixa de cartó gran  i així es pinta cada cuadrat de un color .al mig se fiquen les deu fixes i es tapen amb pots (totes menys una que quede destapada).. a cadascú dels cuatre costats també  se fiquen les deu fixes .i els jugadors davant de cada costat. comença un destapant una fitxa i tapant la   anterior que estava destapada , si es la que té en primer lloc en el  seu corresponent costat , llig la frase que té darrere i, continúa juagnt si no ,li toca al company segúent i així fins  destapar- les totes.
també jugabem amb el taulell. segons l´edat de les xiquetes ho fem en un o un altre. aquesta activitat sempre ha segut un éxit., i causa interés en tots i totes.










Comentarios